PRZYSTAWKI ZIMNE
- TATAR Z POLĘDWICY
- RÓŻE Z ŁOSOSIA NA ŻYTNICH BLINACH UŁOŻONE
- ŚLEDŹ MARYNOWANY NA TRZY SPOSOBY PODANY
PRZYSTAWKI GORĄCE
- FESTIWAL GRZYBÓW SMAŻONYCH
- OSCYPEK BOCZKIEM OTULONY W PIECU PIECZONY
- ŻOŁĄDKI DROBIOWE NA MAŚLE CZOSNKOWYM SMAŻONE
- WĄTRÓBKA Z BOCZKIEM I GRZYBAMI W ŚMIETANIE DUSZONA MIODEM PITNYM PODLANA
DECHA NIE DO PRZEŻARCIA DLA 2 OSÓB /KARCZEK Z GRILA, PIERŚ Z KURCZAKA, ŻEBERKA W KAPUŚCIE, KIEŁBASA, BEKON, ZIEMNIAKI Z RUSZTU, KOPYTKA, KAPUSTA ZASMAŻANA, ZIMNE SOSY/
KOCIOŁ PIECZONEK DLA 6 OSÓB /CZAS OCZEKIWANIA NA KOCIOŁ PIECZONEK WYNOSI 2 GODZINY/
DANIA Z DROBIU
- PIECZONA KACZKA Z JABŁKAMI
- CYC KURCZECY BRYNDZĄ Z POD GIEWONTA FASZEROWANY
- FILET Z INDYKA Z MASŁEM CZOSNKOWYM
- SZASZŁYK DROBIOWY
DANIA Z WOŁOWINY
- STEK Z POLĘDWICY POD PLEŚNIOWYM SEREM ZAPIECZONY WINNĄ GRUSZKĄ DEKOROWANY
- STEK Z POLĘDWICY SOSEM BORWIKOWYM ZDOBIONY
- BRYZOL Z PIECZARKAMI
- SZASZŁYK Z POLĘDWICY
- PŁATKI Z POLĘDWICY Z BOCZKIEM I CEBULĄ W ŚMIETANIE DUSZONE
DANIA Z RYB
- SZCZUPAK W SOSIE RAKOWYM
- PSTRĄG Z GRILLA
- ŁOSOŚ Z GRILLA MOZARELLĄ ZAPIECZONY
- SANDACZ ZE SMARDZAMI DUSZONY
DANIA Z DZICZYZNY
- SCHAB Z DZIKA W TOWARZYSTWIE LEŚNYCH GRZYBÓW
- SARNI UDZIEC W KURKOWYM SOSIE
DANIA Z WIEPRZOWINY
- KOTLECIKI WIEPRZOWE W SOSIE MYŚLIWSKIM
- KOTLET SCHABOWY
- POLĘDWICZKI OSCYPKIEM FASZEROWANE
- GOLONKO Z GRILLA
- KARCZEK Z GRILLA
- ŻEBERKA W KISZONEJ KAPUŚCIE DUSZONE
- SZASZŁYK WIEPRZOWY
ZUPY
- ZUPA NA RUNIE JURAJSKICH BORÓW ZGOTOWANA W DRĄŻONYM CHLEBIE PODANA
- BULION Z KOŁDUNAMI LITEWSKIMI
- BULION CZYSTY
- KAPUŚNIAK NA WĘDZONCE ZGOTOWANY
- ROSÓŁ Z MAKARONEM
- BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI LUB PASZTECIKIEM
- FLACZKI-PRZYSMAK STAROPOLSKI
- ŻUR W TRZECH WERSJACH PODANY
- ŻUR CZYSTY
PIEROGI
- DESKA RÓŻNYCH PIEROGÓW
- PIEROGI RUSKIE
- PIEROGI Z KAPUSTĄ
- PIEROGI Z MIĘSEM
SAŁATKI
- SAŁATKA GRECKA
- SAŁATKA Z GRILOWANYM KURCZAKIEM
- SAŁATKA MORSKA
- ASŁATKA SZEFA
DODATKI
- BUFET SURÓWKOWY
- KAPUSTA ZASMAŻANA
- ZIEMNIAKI GOTOWANE
- ZIEMNIAKI Z RUSZTU
- KASZA
- KLUSKI
- KOPYTKA ZASMAŻANE
- PIECZYWO
DESERY
- JABŁKO W CIEŚCIE SMAŻONE ŻURAWINĄ DEKOROWANE
- GRUSZKA NA GORĄCEJ CZEKOLADZIE PODANA
- SERNIK LEŚNĄ ROSĄ DEKOROWANY
- PUCHAR LODOWY
- WIŚNIE W MIODZIE I CZERWONYM WINIE Z LODAMI PODANE
MIODY PITNE
-TRÓJNIAK TRYBUNALSKI
- TRÓJNIAK WÓJCZYC Z BECZKI
- DWÓJNIAK MALINIAK
- DWÓJNIAK KORONNY
- PÓŁTORAK GRONOWY
NAPITKI
- DRINK PODBIPIĘTY CO PODCINA PIETY / PODBIPIĘTA DRINKS
- WŚCIEKŁY PIES
- WINO GRZANE
- PIWO GRZANE
- PIWO OKRASZANE WIŚNIÓWKĄ
PIWO
- PIWO TYSKIE
- PIWO PILSNER-URQUELL
- PIWO DOG IN THE FOG
- PIWO LECH
- PIWO REDSS
- PIWO MILLER
- PIWO BEZALKOHOLOWE
NAPOJE ZIMNE
- SOKI OWOCOWE - SOK POMARAŃCZOWY,SOK GREJFRUTOWY, SOK JABŁKOWY, SOK POMIDOROWY, SOK Z CZARNEJ PORZECZKI
- TONIC
- COCA-COLA
- WODA MINERALNA GAZ. I NIEGAZ.
- KOMPOT
- RED-BULL
NAPOJE GORĄCE
- KAWA
- HERBATA
ALKOHOLE GATUNKOWE
- GIN BEEFEATHER
- BACARDI SUPERIOR
- MALIBU
- TEQUILA SILVER
- TEQUILA GOLD
- JOHNNIE WALKER RED LABEL
- JOHNNIE WALKER BLACK LABEL
- WILIAM GRANDS
- BRANDY METAXA 5*
- BRANDY METAXA 7*
- MARTINI BIANCO
- MARTINI ROSSO
- MARTINI DRY
- CAMPARI
WÓDKI
- SOBIESKI
- MAXIMUS
- WYBOROWA
- SMIRNOFF
- FINLANDIA
- ŚLIWOWICA
- JARZĘBIAK
- KRUPNIK
- ŻUBRÓWKA
- WIŚNIÓWKA
- ŻOŁĄDKOWA GORZKA
|